hansgrohe ComfortZone

Lavaboda daha fazla hareket özgürlüğü ve konfor

Lavaboda bol hareket özgürlüğü, üstün kullanım rahatlığı ve az su sıçrayışı: hansgrohe ComfortZone size aynı zamanda birçok avantaj sunmaktadır. Batarya gagası ve lavabo arasında ne kadar yeriniz olduğunu gösterir. ComfortZone ile el yıkamak, saç yıkamak veya uzun nesneleri doldurmak için uygun bataryayı bulun.

hansgrohe ComfortZone nedir?

3 farklı alternatifle hansgrohe ComfortZone.
hansgrohe ComfortZone, bireysel ihtiyaç durumunuza uygun farklı batarya boyları ve gaga uzunluklarıdır.

hansgrohe size çok sayıda farklı boyda batarya sunmaktadır. Size günlük hayatta en fazla konfor sağlayan ürünü kolayca seçebilirsiniz. Bataryalarımızın adındaki milimetre bilgisi, size ComfortZone’u gösterir. Böylelikle tek bakışta hangi batarya boyunun istekleriniz ve lavabonuz için en uygun olduğunu görebilirsiniz. Büyük ComfortZone’larımız ile komple yeni özgür alanların keyfini çıkarın.

Bir bakışta ComfortZone'un artıları:

  • ComfortZone’lu hansgrohe lavabo bataryaları tam olarak ihtiyaçlarınıza göre tasarlanmıştır. Kullanışları sezgisel, tasarımları özel ve teknolojileri hassastır. 
  • Örneğin, ellerinizi lavaboda yıkamak veya yüksek kapları doldurmak amacıyla daha fazla hareket özgürlüğü için yüksek, kısmen döndürülebilir bataryalar.
  • Her lavabo için uygun batarya çözümleri: Montaj veya tezgah üstü lavaboları, el yıkama lavaboları veya çanak lavabolar.

hansgrohe ComfortZone: Rahatlık, esneklik ve kullanım kolaylığının büyük artılarının keyfini çıkarın.

Uygun gaga yüksekliği ile özel favori ürününüzü bulun:

Bireysel ihtiyaçlarınız için uygun gaga yüksekliği

Küçük hansgrohe ComfortZone daha ziyade el yıkamak için kullanılan alanlarda, örneğin misafir banyosunda yer alır. Orta yükseklikte batarya, örneğin diş veya yüz yıkamak gibi günlük hayatta yapılan işler için yeterli hareket özgürlüğü sunmaktadır. Ve özellikle cömert alanları sevenler, ekstra büyük ComfortZone’u tercih eder. Yeni kazandığınız bu hareket özgürlüğünden vazgeçemeyeceksiniz.

ComfortZone’lu hansgrohe bataryalarını hem aplike ve çanak lavabolar, hem de aplike ve ankastre dolaplar için kullanabilirsiniz. Tasarımda da seçme imkanınız var. Klasik veya modern: hansgrohe’de çeşitli tarzlar için optimum ComfortZone’yi alabilirsiniz.

Sağlam tarzlı, su sıçratmayan kombinasyonlar sunuyoruz: Bunun için çok sayıda lavaboda doğru ComfortZone belirledik. hansgrohe ComfortZone testi sayesinde hangi ComfortZone’nin lavabonuza uygun olduğunu öğrenebilirsiniz.

hansgrohe uzmanları

Size en yakın hansgrohe bayi veya yetkili servisine ulaşın