hansgrohe QuickClean

Daha az kireç, daha fazla keyif.

Kireçli su, kir, temizlik malzemesi: Banyo donanımınız oldukça dayanıklı olmalı. hansgrohe, zorlayıcı temizlik işlerine son veriyor. Üstün kaliteli markanın çok sayıdaki duş başlığı ve bataryası QuickClean teknolojisi ile donatılmıştır. Bunun anlamı şudur: Kireç ve diğer artıkları kolayca ovarak silebilirsiniz. Böylelikle hansgrohe ürünleriniz uzun süre kullanılabilir ve güzel kalır.

QuickClean hem duş başlıklarında hem de bataryalarda etkilidir. Kireç kaybolur ve eşit sprey şekli kalır.

QuickClean: Hızlı anti kireç fonksiyonu

Kolay temizlik için bataryaların perlatörlerinde ve duşların spreylerinde esnek silikon naplar bulunmaktadır. Yüksek kaliteli ve yırtılmaya karşı dayanıklı olan silikonun parmaklarla ovalanması yeterlidir. Bu şekilde kireç ve kir adeta büyüyle dokunulmuş gibi kaybolur ve siz de daima full sprey işlevinin keyfini çıkarırsınız. Çünkü duş alırken güzel bir duş spreyi ve el yıkarken eşit bir su akışı çok daha hoş bir dokunuş yaratır.

QuickClean’in hansgrohe duşlarında nasıl çalıştığını öğrenin:

Lavaboda, küvette ve bidede de etkili

QuickClean son derece etkili olduğu için, hansgrohe çok sayıda ürününü bu teknoloji ile donattı: Lavabo ve küvet bataryaları, ayrıca tepe ve el duşları ve bide bataryası.

QuickClean, temizlik ve bakımı konforlu ve hızlı hale getiren hansgrohe teknolojilerinin arasında yer almaktadır. hansgrohe ürünlerini bunun dışında nasıl etkili bir şekilde temizleyeceğinizi, Batarya ve duşlar için bakım ve temizlik önericisi sayfamızdan öğrenebilirsiniz.

QuickClean’in hansgrohe bataryalar nasıl çalıştığını öğrenin:

hansgrohe uzmanları

Size en yakın hansgrohe bayi veya yetkili servisine ulaşın